Projekter

Når jeg arbejder med projekter følger jeg dem altid helt til dørs. Det bedste for mig er når jeg kan se, at alt går op i en højere enhed. Både i planlægning og i afvikling. 

 
 
 
 
& Bering obama besøg

Obama besøger Musikkens Hus


Jeg har været ansvarlig for ca. 100 årlige arrangementer i Musikkens Hus.

Det største har uden sammenligning været projektleder på besøget af præsident Obama. Her havde jeg et tæt samarbejde med Nordjyllands politi, PET, Secret Service samt Obamas team omkring hele planlægningen og afvikling af arrangementet. Derudover var jeg ansvarlig for alt fra klargøring af Obamas rum, udsmykning af scenen til musikalske indslag for gæsterne samt talere (Rufus Gifford og Niels Bjerre Poulsen).INTERNATIONALT PROGERIA-TRÆF


Jeg har været en drivende part i indsamlingen og planlægningen af weekenden.

For at nå målet økomomisk arrangerede jeg i samarbejde med TV2 Nord bl.a velgørenhedskoncert med Ib Grønbech.

Træffet samlede børn med progeria fra 11 forskellige lande i hele Europa. Børnene og deres familier skulle opleve alt det bedste fra Nordjylland og vi havde bl.a. arrangeret ture til Fårup Sommerland, is på Blokhus strand og tur i skønhedssalon til pigerne og Gocard til drengene.

Vi havde også samlet dyre biler, brandbiler, veteranbiler i 100vis som kom forbi og gav ture i bilerne til både børn og voksne.

Der er lavet en TV2 dokumentar fra weekenden.

FOREDRAG OG INTIMKONCERTER

 

Jeg har efterhånden arrangeret en del foredrag samt koncerter. Jeg har blandt andet lavet både Jesper Steinmetz og Rasmus Tantholdt. Senest i forbindelse med et Club Nord arrangement, hvor jeg stod for alt fra booking, planlægning, salg af billetter og præsentation. 

Derudover er det blevet til intimkoncerter med Mads Langer, Rasmus Walter, Lars Lilholt m.fl. Det har altid været anderledes koncertsteder blandt andet på Aalborg Teater og Vitskøl Kloster. 

 


 


AABY SOMMERFEST

 

Aaby Sommerfest er et velgørenhedskoncept, jeg startede i 2019. Idéen var, at samle penge ind til en ny legeplads i byen.

Sommerfesten bestod af 3 dages byfest, med underholdning for alle aldre. 

Fredag kickstartede vi sommerfesten med tarteletter ad libitum, samt underholdning med Kirsten & Søren og dans til Petrols.

Lørdag og søndag var der udendørs byfeststemning med boder, klovne, tryllekunstner, musik og masser af aktiviteter. Som en fejring af Dannebrog, var der udspring med flaget af jægere fra Jægerkorpset. 

Der var begge dage gratis morgenmad til alle besøgende.

Lørdag aften var der et brag af en fest med Martin Brygmann, Noah, Geo m.fl. 

Alt mundede ud i en ny flot legeplads på byens skole. 

 


 


OM


&Bering er mit nye hjertebarn. Jeg har med 10 års erfaring inden for eventplanlægning fundet ud af, at jeg kan gøre en forskel. Derfor har &Bering set dagens lys og jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Copyright @ All Rights Reserved

KONTAKT

karen@ogbering.dk

26249629